23 Mayıs 2015 Cumartesi

ASMA YAPRAKLI ÇİKOLATALIK


ASMA YAPRAKLI ÇİKOLATALIK


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak üretilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görüntüsüyle evlerinizin sehpalarını süslemenizde sizlere yardımcı olacağı gibi çikolatalık olarakta rahatlıkla kullanılabilecek bir servis eşyası görevinide üstlenmektedir. Ayrıca bu aksesuarımızı nişan ve düğün çikolatalığı olarakta düşünebilirsiniz.


SATIN ALMAK İÇİN:

22 Mayıs 2015 Cuma

LALE SAPLI TEPSİ


LALE SAPLI TEPSİ


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen lale saplı tepsimiz, şık tasarımı ve kullanışlı dizaynıyla çay ve kahve servislerinizde size yardımcı olacağı gibi aynı zamanda söz ve nişan tepsisi olarakta tercih edebileceğiniz bir çikolatalık seçeneğiyle sizlerin beğenisine sunulmuştur.



21 Mayıs 2015 Perşembe

BEBEKLİ BEŞLİ ŞAMDAN


BEBEKLİ BEŞLİ ŞAMDAN


Eşsiz ustaların el emeği ve göz nuruyla 925 ayar gümüş olarak üretmiş olduğu beşli gümüş şamdanımız bebek figürleriyle zenginleştirilmiş ve evinizin masa veya konsollarını süsleyecek bir tasarımda sizlerin beğenisine sunulmuştur. Muhteşem bir görselliğe sahip olan aksesuarımız tüm ihtişamıyla dikkatli bakışları üzerinde toplayacaktır.


20 Mayıs 2015 Çarşamba

BALIKLI OVAL SADE MEYVELİK


BALIKLI OVAL SADE MEYVELİK


Usta ellerde şekil verilerek üretilen ve 925 ayar gümüş olan aksesuarımız, %100 el işçiliğiyle ve şık tasarımlı zarif görüntüsüyle evinizin masasını süslemenizde sizlere yardımcı olacağı gibi çikolatalık, meyvelik  ve kuru çiçeklik olarakta rahatlıkla kullanabileceğiniz bir servis eşyası görevinide üstlenmektedir. Ayrıca bu aksesuarımızı nişan ve düğün çikolatalığı olarakta düşünebilirsiniz.



19 Mayıs 2015 Salı

GENİŞ SADE ÇERÇEVE


GENİŞ SADE ÇERÇEVE


Eşsiz ustalarımız tarafından 925 ayar gümüş olarak üretilen Geniş

sade çerçevemiz 15cm.x21cm. ölçülerinde olup, şık tasarımı ve kaliteli işçiliğiyle evlerinizin baş köşesine koyacağınız bir aksesuar olarak sizlerin beğenisine sunulmuştur.


18 Mayıs 2015 Pazartesi

PALMİYE ÇİKOLATALIK


PALMİYE ÇİKOLATALIK


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak üretilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görüntüsüyle evlerinizin sehpalarını süslemenizde sizlere yardımcı olacağı gibi ayrıca lokumluk, drajelik ve çikolatalık olarakta rahatlıkla kullanabileceğiniz bir servis eşyası görevinide üstlenmektedir.


17 Mayıs 2015 Pazar

ÜZÜMLÜ MEYVELİK 2


ÜZÜMLÜ MEYVELİK 2


Usta ellerde şekil verilerek üretilen ve 925 ayar gümüş olan aksesuarımız, %100 el işçiliğiyle ve şık tasarımlı zarif görüntüsüyle evinizin masasını süslemenizde sizlere yardımcı olacağı gibi çikolatalık ve meyvelik olarakta rahatlıkla kullanabileceğiniz bir servis eşyası görevinide üstlenmektedir.