25 Nisan 2015 Cumartesi

ÖKÜZ BAŞLI ŞEKERLİK


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak ve %100 el işçiliğiyle üretilen şekerliğimiz, eskitme özelliğine sahip olup üç adet öküz kafası biblosuyla süslenerek sizlerin beğenisine sunulmuştur. Aksesuarımızı sevdiklerinize şık bir ev hediyesi olarak düşünebileceğiniz gibi, hem de kendi evinizde sehpa üzerinde dekoratif bir obje  veya kuru çiçeklik olarak da sergileyebilirsiniz.


SATIN ALMAK İÇİN:

24 Nisan 2015 Cuma

KAKMALI VOLANLI MEYVELİK


KAKMALI VOLANLI MEYVELİK


Usta ellerde şekil verilerek üretilen ve 925 ayar gümüş olan aksesuarımız, %100 el işçiliğiyle ve şık tasarımlı zarif görüntüsüyle evinizin masasını süslemenizde sizlere yardımcı olacağı gibi çikolatalık, meyvelik  ve kuru çiçeklik olarakta rahatlıkla kullanabileceğiniz bir servis eşyası görevinide üstlenmektedir. Ayrıca bu aksesuarımızı nişan ve düğün çikolatalığı olarakta düşünebilirsiniz.


SATIN ALMAK İÇİN:

23 Nisan 2015 Perşembe

KAKMALI ÇAY TAKIMI


KAKMALI ÇAY TAKIMI


Eşsiz ustalarımız tarafından %100 el işçiliği ve 925 ayar gümüş olarak üretilen çay takımımız klasik işlemeli olup, hem sehpalarınızda dekoratif olarak, hemde çay servislerinizde şıklıkla ve rahatlıkla kullanabileceğiniz bir tasarımdadır. Muhteşem duruşuyla evinizin baş köşesine koyacağınız yeğane güzellikte ve nadidelikte olan aksesuarımız, tüm dikkat çekiciliğiyle sizleri büyüleyecektir.


SATIN ALMAK İÇİN:

22 Nisan 2015 Çarşamba

AJURLU AYNALI TEPSİ 2


AJURLU AYNALI TEPSİ 2


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş ve %100 el üretimi olan aksesuarımızın kenarı çepeçevre testere işçiliğiyle ajur kesilerek oluşturulmuş, tabanına konulan aynayla da yansıtacağı güzelliği bir kat daha artırmıştır. Tepsimiz dört adet sütlü kahve bardağıyla kombine edilmiş olup aynı zamanda masa veya sehpalarınızın üzerinde şişe ve bardaklarınızı sergilemeniz için size yardımcı olması adına beğeninize sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

21 Nisan 2015 Salı

PİLELİ MEYVELİK


PİLELİ MEYVELİK


Usta ellerde şekil verilerek üretilen ve 925 ayar gümüş olan aksesuarımız, %100 el işçiliğiyle ve şık tasarımlı zarif görüntüsüyle evinizin masasını süslemenizde sizlere yardımcı olacağı gibi meyvelik olarakta rahatlıkla kullanabileceğiniz bir servis eşyası görevinide üstlenmektedir.


SATIN ALMAK İÇİN:

20 Nisan 2015 Pazartesi

KAKMALI PALAMUT VAZO

KAKMALI PALAMUT VAZO

Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen kakmalı vazomuz, hem sevdiklerinize hediye edebileceğiniz şık bir aksesuar, hemde evinizin masa ve sehpalarını süsleyebileceğiniz bir seçenek olarak sizlerin begenisine sunulmuştur.

SATIN ALMAK İÇİN: