2 Mayıs 2015 Cumartesi

YAPRAK KAKMALI ÇORBALIK


YAPRAK KAKMALI ÇORBALIK


Eşsiz ustalarımız tarafından %100 el işçiliği ve 925 ayar gümüş olarak üretilen aksesuarımız, yemeklerde misafirlerinize çorba servisi yaparken rahatlıkla kullanabileceğiniz bir dizaynda sizlerin beğenisine sunulmuştur. Şık tasarımı ve bektaşi kakmalı deseniyle zarif bir görsele sahip olan tabaklı çorbalığımızı aynı zamanda dekoratif bir obje olarakta düşünebilirsiniz.



30 Nisan 2015 Perşembe

BURGULU GÜLEPTANLIK 4.BOY


BURGULU GÜLEPTANLIK 4.BOY


Eşsiz ustalarımız tarafından 925 ayar gümüş ve %100 el işçiliğiyle üretilen yalam kakmalı klasik tasarımdaki güleptanlığımız, hem sevdiklerinize şıklıkla hediye edebileceğiniz, hem de evinizde misafirlerinize gülsuyu veya kolonya ikramlarınızda size yardım edebilecek oldukça dekoratif bir ev aksesuarı olarak sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

29 Nisan 2015 Çarşamba

ÜZÜMLÜ VAZO


ÜZÜMLÜ VAZO


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen sade hatlardaki üzüm aplikli vazomuz, hem sevdiklerinize hediye edebileceğiniz şık bir aksesuar, hemde evinizin masa ve sehpalarını süsleyebileceğiniz bir seçenek olarak sizlerin begenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

28 Nisan 2015 Salı

KAKMALI KUPA ÇİKOLATALIK


KAKMALI KUPA ÇİKOLATALIK


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak üretilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görüntüsüyle evlerinizin sehpalarını süslemenizde sizlere yardımcı olacağı gibi çikolatalık olarakta rahatlıkla kullanılabilecek bir servis eşyası görevinide üstlenmektedir. Ayrıca bu aksesuarımızı nişan ve düğün çikolatalığı olarakta düşünebilirsiniz.


SATIN ALMAK İÇİN:


27 Nisan 2015 Pazartesi

YAPRAK APLİKLİ SEHPALIK TAKIM


YAPRAK APLİKLİ SEHPALIK TAKIM


Usta ellerde şekil verilerek üretilen ve 925 ayar gümüş olan aksesuarlarımız, %100 el işçiliğiyle ve şık tasarımlı zarif görüntüsüyle evinizin sehpalarını süslemenizde sizlere yardımcı olacağı gibi mumluk ve çikolatalık olarakta rahatlıkla kullanabileceğiniz bir servis eşyası görevinide üstlenmektedir.


SATIN ALMAK İÇİN: