27 Aralık 2014 Cumartesi

YAPRAKLI BEŞLİ ŞAMDAN



YAPRAKLI BEŞLİ ŞAMDAN


Eşsiz ustaların el emeği ve göz nuruyla 925 ayar gümüş olarak üretmiş olduğu beşli gümüş şamdanımız, evinizin masa ve konsollarını süsleyecek şık bir tasarımda sizlerin beğenisine sunulmuştur. 


SATIN ALMAK İÇİN:

26 Aralık 2014 Cuma

AHUDUDU ÇORBALIK



AHUDUDU ÇORBALIK


Eşsiz ustalarımız tarafından %100 el işçiliği ve 925 ayar gümüş olarak üretilen aksesuarımız, yemeklerde misafirlerinize çorba servisi yaparken rahatlıkla kullanabileceğiniz bir dizaynda sizlerin beğenisine sunulmuştur. Şık tasarımı ve bektaşi kakmalı deseniyle zarif bir görsele sahip olan tabaklı çorbalığımızı aynı zamanda dekoratif bir obje olarakta düşünebilirsiniz.


SATIN ALMAK İÇİN:

25 Aralık 2014 Perşembe

GÜL APLİKLİ SADE ÇAY TAKIMI



GÜL APLİKLİ SADE ÇAY TAKIMI


Eşsiz ustalarımız tarafından %100 el işçiliği ve 925 ayar gümüş olarak üretilen çay takımımız sade hatlarda olup, hem sehpalarınızda dekoratif olarak, hemde çay servislerinizde şıklıkla ve rahatlıkla kullanabileceğiniz bir tasarımdadır. Muhteşem duruşuyla evinizin baş köşesine koyacağınız yeğane güzellikte ve nadidelikte olan aksesuarımız, tüm dikkat çekiciliğiyle sizleri büyüleyecektir.


24 Aralık 2014 Çarşamba

KIZLI MEYVELİK



KIZLI MEYVELİK


Usta ellerde şekil verilerek üretilen ve 925 ayar gümüş olan aksesuarımız, %100 el işçiliğiyle ve şık tasarımlı zarif görüntüsüyle evinizin masasını süslemenizde sizlere yardımcı olacağı gibi meyvelik olarakta rahatlıkla kullanabileceğiniz bir servis eşyası görevinide üstlenmektedir.


SATIN ALMAK İÇİN:
https://sultaniumshop.com/kizli-meyvelik

22 Aralık 2014 Pazartesi

BEBEKLİ BEŞLİ ŞAMDAN



BEBEKLİ BEŞLİ ŞAMDAN


Eşsiz ustaların el emeği ve göz nuruyla 925 ayar gümüş olarak üretmiş olduğu beşli gümüş şamdanımız bebek figürleriyle zenginleştirilmiş ve evinizin masa veya konsollarını süsleyecek bir tasarımda sizlerin beğenisine sunulmuştur. Muhteşem bir görselliğe sahip olan aksesuarımız tüm ihtişamıyla dikkatli bakışları üzerinde toplayacaktır.


SATIN ALMAK İÇİN: