9 Mayıs 2015 Cumartesi

NAS SURESİ DUVAR APLİĞİ


NAS SURESİ DUVAR APLİĞİ


Eşsiz ustalarımızın el emeği ve göz nuruyla 925 ayar gümüş olarak üretmiş olduğu bu duvar süsümüzde, Nas suresi işlenmiş gümüş bir plaka kadife zemin üzerine yapıştırılıp, bordo renkli püskülle kombine edilerek sizlerin beğenisine sunulmuştur.



8 Mayıs 2015 Cuma

GENİŞ CAM BORU ŞAMDANLAR 1


GENİŞ CAM BORU ŞAMDANLAR 1


Üç boy halinde alt ve üst kısımları 925 ayar gümüş olarak üretilen ve ortalarına konulan kristal camlarla kombine edilerek sunulan şamdanlarımız, görselliklerini artırabilmek için de camların içleri beyaz renkli boncuklarla süslenmiştir. Kendisine has tasarıma sahip olan ürünlerimiz masa ve sehpalarınızda şık bir duruşa imza atacaktır.


SATIN ALMAK İÇİN:

7 Mayıs 2015 Perşembe

ÜZÜM KAKMALI ŞARAP KADEHİ


ÜZÜM KAKMALI ŞARAP KADEHİ


Eşsiz ustalarımız tarafından 925 ayar gümüş ve %100 el işçiliğiyle üretilen üzüm kakmalı bombeli kadehimiz, hem sevdiklerinize şıklıkla hediye edebileceğiniz, hem de evinizde misafirlerinize su veya içki servislerinizde size yardımcı olabilecek oldukça dekoratif bir ev aksesuarı olarak sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

6 Mayıs 2015 Çarşamba

KARANFİLLİ ÇEŞMİ BÜLBÜL


KARANFİLLİ ÇEŞMİ BÜLBÜL


Eşsiz ustalarımız tarafından %100 el işçiliği ve 925 ayar gümüş olarak üretilen aksesuarımız, karanfil kakmalı deseni ve klasik şık tasarımıyla sizlerin beğenisine sunulmuştur. Evinizin masa veya sehpasında dekoratif bir obje gibi sergileyebileceğiniz ürünümüz, gümüş aksesuarlarınızın vazgeçilmezleri arasına girecektir.


5 Mayıs 2015 Salı

ÜZÜMLÜ ŞERBET TAKIMI


ÜZÜMLÜ ŞERBET TAKIMI


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen kakmalı şerbetliğimiz klasik üzüm desenlerine sahip olup, evlerinizin masa ve sehpalarını şıklıkla süslemenize yardımcı olacaktır.


SATIN ALMAK İÇİN:

4 Mayıs 2015 Pazartesi

SÖZ TEPSİSİ VE MAKASI


SÖZ TEPSİSİ VE MAKASI


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen klasik noktalı desenli tepsimiz ve üzerindeki nişan makasımız, söz veya nişan sırasında yüzüklerin sunulmasında ve kurdelanın kesilmesine yardımcı olacak şekilde tasarlanmış ve sizlerin beğenisine sunulmuştur. 


SATIN ALMAK İÇİN:

3 Mayıs 2015 Pazar

HALATLI MASA ÜSTÜ TAKIM


HALATLI MASA ÜSTÜ TAKIM


Usta ellerde şekil verilerek üretilen ve 925 ayar gümüş olan aksesuarlarımız, %100 el işçiliğiyle ve şık tasarımlı zarif görüntüsüyle evinizin masasını süslemenizde sizlere yardımcı olacağı gibi çiçeklik ve meyvelik olarakta rahatlıkla kullanabileceğiniz bir servis eşyası görevinide üstlenmektedir.