16 Mayıs 2015 Cumartesi

MENEKŞE KAKMALI GÜLEPTANLIK


MENEKŞE KAKMALI GÜLEPTANLIK


Eşsiz ustalarımız tarafından 925 ayar gümüş ve %100 el işçiliğiyle üretilen menekşe kakmalı klasik tasarımdaki güleptanlığımız, hem sevdiklerinize şıklıkla hediye edebileceğiniz, hem de evinizde misafirlerinize gülsuyu veya kolonya ikramlarınızda size yardım edebilecek oldukça dekoratif bir ev aksesuarı olarak sizlerin beğenisine sunulmuştur.


15 Mayıs 2015 Cuma

GEYİKLİ VAZO


GEYİKLİ VAZO


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak %100 el işçiliğiyle üretilen klasik kakmalı geyik kafalı vazomuz, hem sevdiklerinize hediye edebileceğiniz şık bir aksesuar, hemde evinizin masa ve sehpalarını süsleyebileceğiniz bir seçenek olarak sizlerin begenisine sunulmuştur.


14 Mayıs 2015 Perşembe

TABAKLI ORKİDE APLİKLİ KARE ÇİKOLATALIK 3.BOY


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak üretilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görüntüsüyle evlerinizin sehpa ve masasını süslemenizde sizlere yardımcı olacağı gibi ayrıca çikolatalık ve meyvelik olarakta rahatlıkla kullanabileceğiniz bir servis eşyası görevinide üstlenmektedir. Aksesuarımızı nişan ve düğün çikolatalığı olarakta düşünebilirsiniz.


SATIN ALMAK İÇİN:
http://sultaniumshop.com/

13 Mayıs 2015 Çarşamba

YAPRAKLI BEŞLİ ŞAMDAN


YAPRAKLI BEŞLİ ŞAMDAN


Eşsiz ustaların el emeği ve göz nuruyla 925 ayar gümüş olarak üretmiş olduğu beşli gümüş şamdanımız, evinizin masa ve konsollarını süsleyecek şık bir tasarımda sizlerin beğenisine sunulmuştur. 



12 Mayıs 2015 Salı

MENEKŞELİ BONBONYER


MENEKŞELİ BONBONYER


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak ve %100 el işçiliğiyle üretilen klasik menekşe kakmalı bonbonyerimiz, şık dekoratif tasarımıyla sizlerin beğenisine sunulmuştur. Aksesuarımızı sevdiklerinize bir ev hediyesi olarak düşünebileceğiniz gibi, hem de kendi evinizde sehpa üzerinde şekerlik veya çikolatalık olarak da sergileyebilirsiniz.



11 Mayıs 2015 Pazartesi

SADE BESMELE ÇERÇEVE


SADE BESMELE ÇERÇEVE


Eşsiz ustalarımız tarafından 925 ayar gümüş olarak sade işçiliğiyle üretilen çerçevemiz 9cm.x21cm. ölçülerinde olup, içerisine testere işçiliğiyle imal edilmiş olan Besmele yazısı konularak evlerinizin baş köşesinde yerini alabilecek bir aksesuar olarak sizlerin beğenisine sunulmuştur.