13 Aralık 2014 Cumartesi

KAKMALI BESMELE ÇERÇEVE



KAKMALI BESMELE ÇERÇEVE


Eşsiz ustalarımız tarafından 925 ayar gümüş olarak el kakması işçiliğiyle üretilen çerçevemiz 13cm.x18cm. ölçülerinde olup, içerisine gümüş plaka üzerine yazılan Besmele yazısı konularak evlerinizin baş köşesinde yerini alabilecek bir aksesuar olarak sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:
https://sultaniumshop.com/kakmali-besmele-cerceve

12 Aralık 2014 Cuma

DELİKLİ MEYVELİK



DELİKLİ MEYVELİK


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak üretilen aksesuarımız şık tasarımı ve modern görüntüsüyle evlerinizin sehpalarını süslemenizde sizlere yardımcı olacağı gibi ayrıca kuru çiçeklik olarakta rahatlıkla kullanabileceğiniz bir servis eşyası görevinide üstlenmektedir.


SATIN ALMAK İÇİN:

11 Aralık 2014 Perşembe

KALEM İŞLİ ZEMZEM TAKIMI


Eşsiz ustalarımız tarafından %100 el işçiliği ve 925 ayar gümüş olarak üretilen modern hatlardaki kalem işli zemzem takımımız, hem sevdiklerinize şıklıkla hediye edebileceğiniz, hem de evinizde misafirlerinize zemzem suyu ikram ederken takdim edebileceğiniz oldukça dekoratif bir tasarımla sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

10 Aralık 2014 Çarşamba

AYAKLI KALP NİŞAN ÇİKOLATALIĞI



AYAKLI KALP NİŞAN ÇİKOLATALIĞI


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak üretilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görüntüsüyle evlerinizin sehpalarını süslemenizde sizlere yardımcı olacağı gibi lokumluk, drajelik ve çikolatalık olarakta rahatlıkla kullanabileceğiniz bir servis eşyası görevinide üstlenmektedir. Ayrıca bu aksesuarımızı nişan ve düğün çikolatalığı olarakta düşünebilirsiniz.


SATIN ALMAK İÇİN:

9 Aralık 2014 Salı

TABAKLI KIRMIZI K.ATATÜRK FİNCANI





TABAKLI KIRMIZI K.ATATÜRK FİNCANI


925 ayar gümüş tabağa sahip olan fincanımızın bir yüzünde M.Kemal Atatürk'ün resmi ve arka tarafında da kendi sözü olan ''egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.'' ifadesi yer almaktadır. Kırmızı renge sahip olan fincanımız şık dizaynı ve kutusuyla sizlere sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

8 Aralık 2014 Pazartesi

ŞAMDANLI MEYVELİK


ŞAMDANLI MEYVELİK


Nadide ustalarımızın el emeği, göz nuruyla 925 ayar gümüş olarak ürettiği meyveliğimiz ihtişamlı görüntüsü ve şık tasarımıyla üzerine koyacağınız masanın bulunduğu salonun havasını değiştireceği gibi ayrıca meyveliğimizin iki yanındaki şamdan uzantılarıda kullanıldığı sırada romantik bir ortamıda çağrıştıracaktır.


SATIN ALMAK İÇİN: