5 Aralık 2014 Cuma

UZUN YAPRAK ÇİKOLATALIK



UZUN YAPRAK ÇİKOLATALIK


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak üretilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görüntüsüyle evlerinizin sehpalarını süslemenizde sizlere yardımcı olacağı gibi lokumluk, drajelik ve çikolatalık olarakta rahatlıkla kullanabileceğiniz bir servis eşyası görevinide üstlenmektedir. Ayrıca bu aksesuarımızı nişan ve düğün çikolatalığı olarakta düşünebilirsiniz.


SATIN ALMAK İÇİN:

4 Aralık 2014 Perşembe

SÜLÜN SÜRAHİ



SÜLÜN SÜRAHİ


Eşsiz ustalarımız tarafından %100 el işçiliği ve 925 ayar gümüş olarak üretilen aksesuarımız, kendine özgü tasarımı ve üzerndeki zarif işlemeleriyle sizlerin beğenisine sunulmuştur. Evinizin masa veya sehpasında dekoratif bir obje gibi sergileyebileceğiniz ürünümüz, gümüş aksesuarlarınızın vazgeçilmezleri arasına girecektir.


SATIN ALMAK İÇİN:

3 Aralık 2014 Çarşamba

AJURLU AYNALI TEPSİ 2



AJURLU AYNALI TEPSİ 2


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş ve %100 el üretimi olan aksesuarımızın kenarı çepeçevre testere işçiliğiyle ajur kesilerek oluşturulmuş, tabanına konulan aynayla da yansıtacağı güzelliği bir kat daha artırmıştır. Tepsimiz dört adet sütlü kahve bardağıyla kombine edilmiş olup aynı zamanda masa veya sehpalarınızın üzerinde şişe ve bardaklarınızı sergilemeniz için size yardımcı olması adına beğeninize sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

1 Aralık 2014 Pazartesi

ASMA YAPRAĞI ÇİKOLATALIK



ASMA YAPRAĞI ÇİKOLATALIK


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak üretilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görüntüsüyle evlerinizin sehpalarını süslemenizde sizlere yardımcı olacağı gibi lokumluk, drajelik ve çikolatalık olarakta rahatlıkla kullanabileceğiniz bir servis eşyası görevinide üstlenmektedir. Ayrıca bu aksesuarımızı nişan ve düğün çikolatalığı olarakta düşünebilirsiniz.


SATIN ALMAK İÇİN:

30 Kasım 2014 Pazar

PLANET MEYVELİK



PLANET MEYVELİK


Ustalarımızın el emeği ve göz nuruyla üretmiş olduğu bu meyveliğimiz 925 ayar gümüş olarak çalışılmış ve üzerine uygulanan nokta kakma deseniyle dizaynındaki farklılığı bir kat daha artırılmıştır. 


SATIN ALMAK İÇİN: