15 Kasım 2014 Cumartesi

HASIRLI BESMELE ÇERÇEVE



HASIRLI BESMELE ÇERÇEVE


Eşsiz ustalarımız tarafından 925 ayar gümüş olarak hasır işçiliğiyle üretilen çerçevemiz 9cm.x21cm. ölçülerinde olup, içerisine testere işçiliğiyle imal edilmiş olan Besmele yazısı konularak evlerinizin baş köşesinde yerini alabilecek bir aksesuar olarak sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

14 Kasım 2014 Cuma

POSTA ARABASI



POSTA ARABASI


POSTA ARABASI figürümüz 925 ayar gümüş olarak eşsiz ustalarımız tarafından %100 el işçiliğiyle üretilmiş ve üzeri oksideyle koyu bir görüntü sağlanarak sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

TUĞRALI DİKDÖRTGEN KUKİLİK



TUĞRALI DİKDÖRTGEN KUKİLİK


Eşsiz ve nadide ustalarımızın el emeği ve göz nuruyla üretmiş olduğu 925 ayar gümüş olan tuğralı kukiliğimiz çay servislerinizde misafirlerinize lokumluk, kurabiyelik veya drajelik olarak çıkartabileceğiniz şık ve zarif tasarıma sahip olup, dekoratif amaçlıda kullanabileceğiniz bir aksesuar olarak sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

13 Kasım 2014 Perşembe

SİDE ÇERÇEVE



SİDE ÇERÇEVE


Eşsiz ustalarımız tarafından 925 ayar gümüş olarak üretilen Side çerçevemiz 10cm.x15cm. ölçülerinde olup, şık tasarımı ve kaliteli işçiliğiyle evlerinizin baş köşesine koyacağınız bir aksesuar olarak sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

12 Kasım 2014 Çarşamba

AYAKLI KADEH ÇİKOLATALIK



AYAKLI KADEH ÇİKOLATALIK


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak üretilen aksesuarımız şık tasarımı ve zarif görüntüsüyle evlerinizin sehpalarını süslemenizde sizlere yardımcı olacağı gibi çikolatalık olarakta rahatlıkla kullanılabilecek bir servis eşyası görevinide üstlenmektedir. Ayrıca bu aksesuarımızı nişan ve düğün çikolatalığı olarakta düşünebilirsiniz.


SATIN ALMAK İÇİN:

10 Kasım 2014 Pazartesi

KUĞU ŞEKERLİK


KUĞU ŞEKERLİK


Usta ellerde şekil verilerek 925 ayar gümüş olarak ve %100 el işçiliğiyle üretilen kuğu şekerliğimiz, zarif dekoratif tasarımıyla sizlerin beğenisine sunulmuştur. Aksesuarımızı sevdiklerinize şık bir ev hediyesi olarak düşünebileceğiniz gibi, hem de kendi evinizde sehpa üzerinde şekerlik veya drajelik olarak da sergileyebilirsiniz.


SATIN ALMAK İÇİN: