20 Aralık 2014 Cumartesi

MALMAİSON ÇAY TAKIMI



MALMAİSON ÇAY TAKIMI


Eşsiz ustalarımız tarafından %100 el işçiliği ve 925 ayar gümüş olarak üretilen çay takımımız Fransız stilinde malmaison işli olup, hem sehpalarınızda dekoratif olarak, hemde çay servislerinizde şıklıkla ve rahatlıkla kullanabileceğiniz bir tasarımdadır. Muhteşem duruşuyla evinizin baş köşesine koyacağınız yeğane güzellikte ve nadidelikte olan aksesuarımız, tüm dikkat çekiciliğiyle sizleri büyüleyecektir.


SATIN ALMAK İÇİN:

19 Aralık 2014 Cuma

PLANET MEYVELİK



PLANET MEYVELİK


Ustalarımızın el emeği ve göz nuruyla üretmiş olduğu bu meyveliğimiz 925 ayar gümüş olarak çalışılmış ve üzerine uygulanan nokta kakma deseniyle dizaynındaki farklılığı bir kat daha artırılmıştır. 


SATIN ALMAK İÇİN:

18 Aralık 2014 Perşembe

GENİŞ CAM BORU ŞAMDAN



GENİŞ CAM BORU ŞAMDAN


Alt ve üst kısımları 925 ayar gümüş olarak üretilen ve ortalarına konulan kristal camla kombine edilerek sunulan şamdanımız, görselliklerini artırabilmek için de camın içleri sarı renkli boncuklarla süslenmiştir. Kendisine has tasarıma sahip olan ürünlerimiz masa ve sehpalarınızda şık bir duruşa imza atacaktır.


SATIN ALMAK İÇİN:

17 Aralık 2014 Çarşamba

AT NALI DUVAR APLİĞİ



AT NALI DUVAR APLİĞİ


Eşsiz ustalarımızın el emeği ve göz nuruyla 925 ayar gümüş olarak üretmiş olduğu bu duvar süsümüzde, at nalı fiğürleri işlenmiş ve nazar boncuğuyla taçlandırılmış gümüş bir plaka kadife zemin üzerine yapıştırılıp, bordo renkli püskülle kombine edilerek sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

16 Aralık 2014 Salı

BORDÜRLÜ HAMAM TASI


BORDÜRLÜ HAMAM TASI


Eşsiz ustalarımız tarafından 925 ayar gümüş ve %100 el işçiliğiyle üretilen kenarı bordürlü ve saray kakma desenli hamam tasımız, hem sevdiklerinize şıklıkla hediye edebileceğiniz, hem de evinizde dekoratif olarak sergileyebileceğiniz bir ev aksesuarı olarak sizlerin beğenisine sunulmuştur.


SATIN ALMAK İÇİN:

15 Aralık 2014 Pazartesi

ART NOUVEAU MEYVELİK



ART NOUVEAU MEYVELİK


Usta ellerde şekil verilerek üretilen ve 925 ayar gümüş olan aksesuarımız, %100 el işçiliğiyle ve şık tasarımlı zarif görüntüsüyle evinizin masasını süslemenizde sizlere yardımcı olacağı gibi çikolatalık, meyvelik  ve kuru çiçeklik olarakta rahatlıkla kullanabileceğiniz bir servis eşyası görevinide üstlenmektedir. Ayrıca bu aksesuarımızı nişan ve düğün çikolatalığı olarakta düşünebilirsiniz.


SATIN ALMAK İÇİN: